FINNS DÄR NU! http://ssyskonbloggen.blogg.se/

Nu har jag bestämt mig helt med att lägga mina bloggar åt sidan och istället börja blogga med lillasyster så nu finns både jag och hon på den nya bloggen : 

http://ssyskonbloggen.blogg.se/
 http://ssyskonbloggen.blogg.se/
  http://syskonbloggen.blogg.se/
   http://syskonbloggen.blogg.se/

ny blogg.

så nu är det klart eller inte riktigt klart men ni som fortf läser min blogg kanske kan hjälpa mig har fått fram dom två bloggnamnen jag tycker låter bäst med kan inte riktigt bestäma mig vilket av dem så hjälp mig, ANTINGEN blir det absolutraaul.blogg.se eller så blir det rauls.blogg.se RÖSTA!

hjälp mig!

tjatja "alla" bloggläsare, fundera på att skaffa nyblogg, börja om på nytt och försöka vara hyffsad uppdaterad med den, men den stora frågan e vad ska den heta?! NAMNFÖRSLAG så ni som läser kan väll iaf försöka komma med namnförslag så kan faktiskt dden som kommer med det bästa få nått litet roligt. PUSS och tack i förhand:D!

är det sant:O?!

kollade nyss youtube och fick syn på ett ganska sjukt klipp ofta det här e MICHAEL JACKSONS SKUGGA:o? KLIPPET E HELT KLART VÄRT ATT SE!




godmorgon sverige!

sitter och käkar lite mackor så såg min frukost ut idag, och precis när jag vaknade var jag ute med iza, kan ju säga att det inte spelar någon roll vad det är för väder för henne, hon springer fan ut i vilket väder som helst, men nu har det i  alla fall slutat regna men vart fan e den svenska sommaren? eller juste det är såhär den ser ut regnregnregn. men nu ska jag och handla så blir lite moppeåkande i alla fall PUSS!

bilden tagen förraåret.


titta jag kan!

idag var det jag som stod för att göra middagen, eller ville med andra ord vara lite duktig och överraska mamma och pappa + att ja inte hade något att göra eftersom det var skit väder just då, så försökte göra en kycklingsallad som egentligen borde vara skit enkelt tycker man men inte om man heter raul, men här kommer lite bilder på hur det såg ut osv

och såhär såg det ut rätt lyckat ändå tycker jag, bilderna kanske inte är i ordning men alla kom i alla fall mer orkade inte fixa dom i ordning eftersom datan var så "otroligt snabb" ,men mest nöjd med bilden längst ner när allt var klart kan ja i alla fall säga.





















mitt 50 inlägg.

tänkte bara informera alla om att det här e mitt 50 inlägg, hahah kanske inte så stort på om man kollar på alla andra som bloggar, men tyckte i alla fall det såg mycket ut för att vara mig, och det var helt enkelt värt att skriva det :)!

bilden tagen förra året på landet, :)


saknar faktiskt dig:/!

börjar bli lite långtråkigt här utan dig nu speciellt när det inte är någe bra väder heller syster kom hem saknar faktiskt dig:/!

vet att bilderna e från förra året, men vad gör det.




tillbaka på väddö.

bilden dom flesta kanske redan har sett, har tydligen varit med lite över allt men nu är jag i alla fall tillbaka på väddö, skönt att vara här ändå, händer ganska mycket här ute med, om någon bor eller har landställe på väddö kan ni ju alltid skriva(a).





dålig uppdatering!

förlåt för dålig uppdatering men såhär kommer det nog se ut närmaste veckorna ska försöka blogga mer när jag får tid, men tänkte bara skriva ett inlägg så alla som läser inte slutar att läsa, men vet att det bara kommer bli lite färre inlägg, men ska försöka göra så gott jag kan, PUSS!


håller mig på väddö!

yes, nu drar ja te väddö och kommer nog tillbringa ganska mycket tid av sommaren där om vi inte åker någon annan stans men skulle tänka mig att jag är hemma i början i av augusti eller slutet av juli, så om ni vill få tag på mig finns ja på mobilen, och på bloggen såklart, ska försöka hålla mig så uppdaterad som möjligt, puss!


grönalund!

tjatja, var en snabbis på grönan idag, eller var inte inne på själva grönan var bara där för att köpa insane tröjan, något som också e värt att åka på grönalund, köpte den idag eftersom jag som ni kanske vet åker bort nu och någon månad framåt, PUSS!










fiasko!

Dom som inte var på bajen matchen eller redan har läst/sett artikeln om fiasko tanten, här har vi i alla fall henne när hon efter att det blivit en diskution med domaren, springer in på planen och börjar "dansa med maic sema som det står på aftonbladet, efter ungefär 30 minuter så ställer sig i alla fall två " fulla personer bakom mig och marcus och börjar skrika efter ett tag så, så blir det helt tyst och vi kollar in mot planen och där springer hon ut och börja dansa med hammarby spelare hahah vilken PAJAS!


ensam hemma.

Och nu e man ensam hemma till imorgon, eller vad det blir bajen matchen var både bra och dålig, eller den var skit bra eftersom att bajen vann, men efter dryga 20 minuter började det spöregna, och efter det vart det raka vägen hem och eftersom jag var ensam så fick det blir tacos funkade rätt bra, jävligt gott  i alla fall! PUSS
 
och såhär såg allt ut innan jag började äta.



sommar känsla!

yes, nu känns det verkligen att det är sommar, om drygt en timme så är det bajen match hur jävla skönt som helst jag och marcus tänkte dra dit och skrika halsarna av oss så ni får ha det så länge, PUSS!

JÄVLA FIN MUN RALLE HAHAH!

stan igen!

tjatja bloggen, inte skrivit så mycket på senaste tiden, men vaknade man upp av det första man hörde var åska och regn, kul, men ju längre dagen gick ju bättre väder blev det, så efter ett tag så blev det så varmt så marcus och jag dorg och badade lite snabbt. Efter det var det utgång till stan, sjukt skön shopping runda, och eftersom jag inte varit på stan på ett bra tag sen fick jag hem lite av varje faktiskt,

& här kommer lite bilder.









på första bilden ni ser hittade jag två t- shirtar från top man, som gick på ungefär 500 lappen tillsammans,
andra bilden sjukt sköna tygskor, från weekday för bara 100kr, vilket fynd! hittade också ett par solglasögon för 199kr på stadium,
och sista bilden ni ser blev två par jeans från weekday.

snabbis!

utgång, så det blev ett "snabbt" och kort inlägg, men det blir i alla fall iväg till erikstalsbadet några timmar, PUSS!


hjälp mig!

yes, tänkte om någon/ några kunde hjälpa mig vad ja ska ha för frisyr, har jag den frisyren ja har nu finns det vissa som klagar och vissa som tycker det e jätte bra, men kom med förslag såhär

finns 3 alternativ vad jag vet en sålänge ni får gärna komma med flera,

- Har kvar den jag har nu.
 - snaggar mig 
   - byter frisyer
    - nått mer förslag?

sliten bild från grönan.

stan.

Det blev stan en snabbis idag efter sovit hos marcus, följde med marcus till bussen för han skulle göra något på hans pappas jobb, sen vart det raka vägen till stan för att möta joss lite snabbt, och efter det svängde jag in lite snabbt på hm och för att testa tre nya ansiktsmaskar, inget jag brukar använda, men var ett tag sen man testade det så det var i alla fall värt ett försök. PUSS!


godnatt!

sitter hos marcus och det e sjukt varmt, så ska lägga mig om en stund och får se om jag kan somna har inga bilder för tillfället jag kan lägga in men det LOOVAR jag att det kommer mer av sov sött PUSS!


RSS 2.0