LÅTEN!

hittar inte ens ord för låten men förra sommaren så lyssnade jag på den hela tiden, spelar ingen roll vad det är för låt, men texten betyder och filmen e helt okej i alla fall vad jag tycker.


"smått" tillbaka

Ska försöka börja blogga lite efter vad jag orkar i all fall så jag inte lägger ner bloggen helt eftersom jag fick ungeför 15 bra kommenterar om att ja skulle fortsätta. PUSS!


ska ja fortsätta eller sluta?

Nu kommer den stora frågan ska jag fortsätta blogga eller är det ingen ide att fortsätta ja eller nej?!


lägger nog ner!

Efter en jävligt skön helg och mycket tänkande så lägger jag nog ner med att blogga nu, och varför ja slutar blogga visst är det kul när folk e trevliga men när 30% av alla som läser försöker sänka en vad är det då för mening vad får jag ut av att alla ska se om jag mår dåligt lägger ner bloggen pga massor av orsaker men finns nog fler en jag som vet varför allt som händer runt omkring mig finns inte en jävel som vill försöka med mig längre.. får ingen längre e för ful, det är så det brukar låta och det är så det låter just nu tack för mig, och ni kan ju alltid försöka få mig att ändra på beslutet PUNKT!


Emma här ;$

Jag fick rauls lösen och sånt där till hans blogg. Fett coolt :$ Aja jag ville bara passa på att skriva lite grann om dig och så hihi. Vi har känt varandra i 3 år, det är typ sjuuukt mycket? Minnerna med dig är bäst, alla gånger du gått runt och seriöst sjungt vi ''ska knulla era horor och stoppa kuken i era (nån ting?:$) '' SKIT HÖGT så alla kollat på mig och typ trott att jag har varit dum i huvudet och umgåtts med en som hoooligan som dig, haha nej jag skojade. Jag kan inte vara seriös när jag skriver:o.. Men du betyder jätte mycket för mig, och jag finns här för dig när du vill, jag ställer upp för dig och jag hoppas att du vet det nu. Ge aldrig upp.. Du är värd det / dom bästa. Det finns ingen som dig, du är så jävla speciell.. Du är aldrig elak, du har ett hjärta av guld. Det finns bara en raul, och det är du.. Förra sommaren var bäst med dig, och jag hoppas att den blir det i år igen. Vet inte vad jag ska skriva längre, hehe :$ Du får ha det så bra i alla fall. Puss i miss you ♥ / Emma :)

tillbaka.

klockan e precis 5 minuter över tolv och kom in precis, varit en skit skön helg ute på väddö och hände massor av roliga saker, men bilder och sånt från det får ni imorgon, och mycket bättre uppdatering eftersom ja nu sitter vid en stationär dator, har inte orkar tänka tanken av att blogga vid en bärbar dator ¨dom e liksom inte min grej. PUSS!

till "alla" läsare!

Inget bloggande över helgen men sluta in läs bloggen för det för kommer hem imorgon eftermiddag "söndag" och då kommer bilder och mer bloggande från helgen. PUSS!


sömntutor!

Vaknade klockan halv 8:o? på ett sommarlov men vems fel var inte det om inte iza var tvungen att gå ut.., men var rätt skönt ändå, fixade lite frukost och satt mig ute på ballkongen i solen och lyssnade på rix fm, så det blev lite biler.










R.I.P JACKSON

Det är sjukare en man tror, men nu är han död, dog ikväll svensk tid ut av en överdos, R.I.P ( folk kanske tänker att vafan ofta raul skulle bry dig om michel jackson men vafan han är typ en av dom artisterna man känner igen mest, en stor musiklegend och älskar man musik som ja gör borde man i alla fall ta en liten tid och bry dig om att han är borta.


ALONE.

Ensam kvar med klumpen i halsen välkommen till livet raul mikael ericsson, såhär är det att vara helt "alone" när det inte finns någon som vill ha en längre.



JA ELLER NEJ?

nu kommer den stora frågan, ska ja ha FRÅGESTUND eller inte? PUSS


får jag ragga på dig:$ ?

ehm tänkte såhär eftersom ja e singel nu, så undrar ja om jag får ragga på just "dig" HAHAH isf kan ni ju skriva erat nummer typ:O.


JA DET ÄR ÖVER NU!

JA till alla som undrar, jag och jennifer  finns inte längre det tog slut i eftermiddags anledning till det fanns ju fler, men jag var kär och då menar ja på riktigt, men jag får gå vidare precis som alla.. orkar inte skriva mer, just nu orkar jag ingenting TÄNKER INTE SITTA OCH TYCKA SYND OM MIG SJÄLV SOM ENDEL TROR JAG GÖR, nej jag inte är speciell så det är likadant för alla får ta den smällen jag egentligen inte vill ta FÖRLÅT!






besökarna ökar.

har varit lite dåligt med besökare eftersom ja skrivit så lite, och om så ointressanta saker, men från och med imorgon ska jag bttre mig det kan jag lova. PUSS


ÄR INTE BLOND LÄNGRE!

svaret är NEJ! jag är inte blond längre, har brun/silver/lila färgat hår, så alla vet, kanske inte ser så bra ut det heller men så är i alla fall.




mindre bloggande,

E som dom flesta vet ute på väddö, och har inte haft så mycket tid att blogga därför så har det blivit mycket dålifare uppdatering, men den ska bli bättre få se om jag skriver och lägger upp lite bilder senare idag, men nu ska jag nog käka lite PUSS!


smsa:$?

yes folk nu drar ja te väddö över helgen, så hoppas på att någon eller några kan underhålla miggenom att kanske sms lite:P? så skriv erat nummer eller fråga efter mitt,:)




tips.

Något ni absolut borde testa är sommarens nya marabou choklad med frysta jordgubbsbitar i, helt enkelt ett måste.


godmorgon!

tjatja alla bloggläsare, vaknade precis och var ute med iza, i alla fall så ska vi nu till väddö och spendera resten av helgen där ute, käkade frukst nu och lyckades trycka i mig en hel tallrik med vanlig mild youghurt med äppel bitar och musli rikitgt gott faktiskt.


middag.

efter en lång bilresa gjorde mamma i ordning mat och ikväll fick det blir tacos.




världens bästa födelsedagspresent!

Inte för ens nu har du kommit och jag tror nog att du är eller inte tror utan jag vet att du är världens bästa fördelsedags present, VÄLKOMMEN HEM IZA!














ett ego inlägg.

lägger upp lite bilder från hemresan eller från både dit och hemresan bara för att få något att skriva om.





bild 1: suddig bild på mig själv faktiskt,
bild 2: bild i bilen utan vax faktiskt.

kvällens middag.

familjen hittade en enda pizzeria i hela området, så det fick bli den som vi hittade här e lite bilder från kvällens mat.

en enkel hamburger tallrik med pommes frites


enkel sallad med banan? majs, gurka ,tomat, annanas, sallad och hembakat bröd.


dagens outfit

vi kör en dagens outfit för att hålla bloggen lite uppdaterad, idag fick det bli ett par enkla adidas byxor med en vit tröja från mq och en keps från hollywood.


skåne!

tjatja, har varit en både bra och dålig dag idag, har som ni säkert redan sett inte hunnit skriva ett enda inlägg på hela dagen, men bilder kommer och har suttit instängd i en bil i 6 timmar inte speciellt skönt, men anledningen till att vi nu är i skåne är för imorgon ska vi nämligen hämta lilla iza, men nu blir det film med syster. PUSS

lite bilder från dagen.









shopping runda!

Det blev stan en snabbis i lördags och fyndade faktiskt 3 tröjor från mq vad tycker ni?

Tröjorna kostade 199 kr st, förutom en som det var 50% på.








utgång.

yes, påväg ut och det blir grönan idag igen, men vafan gör det, fixade lite bilder när jag precis hade badat, så tänkte bjuda på dom nu ska ja fortsätta göra mig i ordning. PUSS




chillkväll.

igår blev det iaf grönan, det var helt okej, vädret var ganska bra men var ändå ganska kallt men tyckte att det funkade, sen så begav vi oss till slussen och träffade mette och hennes kompis, och dom var ju sjukt "sociala"  PUSS!


AWESOOME!

vart inte mycket bloggande igår men tänkte försöka ändra på det idag, vaknade för bara för minuter sen, och kollade ut DET ÄR FAN SOMMAR NU, vet att folk kanske undrar vafan gör han uppe såhär tidigt, men ska till eken och kolla min syrras kvartsfinal tror jag det blir, bilder från både idag och igår kommer senare idag. PUSS!

JA BILDEN E GAMMAL JAG E INTE BLOND LÄNGRE.


sommarlåt.

sommarlåt, men vartfan är sommaren? har suttit och dunkat sönder låten ända sen jag kom hem, grattis lillasyster till er som blev gruppvinnare.:)

Måns zelmerlöw -  Rewind

testa något nytt.

skit väder, så testade faktiskt att lägga en ansiktsmask för att friska upp ansiktet lite vet inte om det vart någon skillnad men alltid värt ett försök att testa.





godmorgon alla läsare!

ställde klockan på 10:45 för jag och marcus ska in till gubbängsfälltet för att kolla min syrras sista gruppmatch, vädret e ju inte det bästa men måste dra om 5 minuter så hinner inte skriva nått mer för stunden. PUSS!


godnatt!

klockan e snart kvart över ett, och dags att pluppa "sova" för dom som inte vet vad det betyder, och vart ändå ganska nöjd med dagens inlägg vart ändå 5 st om man räknar med det här och det är ju bra uppdaterat tror jag. GODNATT ALLA BLOGG LÄSARE!

skit suddig gammal bild.


dags för utgång.

yes det är söndag kväll, känns som det är skola imorgon, men vafan det är ju sommarlov! men vart har den känslan tagit vägen det har ju som alla kanske sett känt och vet regnat 3 dagar irad nu, men ska möta marcus nu vi ska till jakan bloggar nog mer ikväll. PUSS

hihi raul jag är ledsen att jag loggar in från ingenstans

men jag måste bara säga att du är en underbar vän & jag älskar dig verkligen jätte mycket, vännen när du är nere finns jag här du är en vacker person. Du kan ta bort inlägget om du vill men jag måste bara berätta för dig så du är säker, på att när du är nere har du en vän som ställer upp! och behöver du mig så kan du ringa eller smsa så kan vi träffas & jag ska ställa upp för dig, om du behöver någon att krama och gråta ut hos finns jag här, om du bara behöver ha någon att snacka med finns jag här, och om du bara har allmänt tråkigt finns jag där & ska göra din dag bra. Jag hoppas du mår bättre Raul Jag älskar dig massvis vännen! / http://jennifercamilla.blogg.se


nya hårprodukter.

igår blev det stan med marcus snabbt, eftersom vax och hårspray hade tagit slut så köpte en burk difigrön och super xtra strong hårspray.

Difigrön : 100kr
Super xtra strong hairspray 89kr








ralleboii.blogg.se

yes, såhär är det nu har jag lagt ner min gamla blogg raulmikaelericsson.blogg.se pga. många orsaker så försöker på något nytt, tyck precis vad ni vill om mitt nya bloggnamn men dethär är jag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0